vvd ommen verbaasd over gemeente zwolle

De VVD in Ommen is verbaasd over de handelingswijze van de gemeente Zwolle. Volgens de Stentor wil Zwolle de kosten van de asbestverwijdering uit het aangekochte GGD-gebouw verhalen op de GGD en daarmee op de deelnemende gemeente.

“Wij verbazen ons over deze situatie”, laat fractievoorzitter Ilona Lagas-Meijer weten. “Immers de gemeente Zwolle moest de bibliotheek verhuizen omdat zij graag mee wilde werken aan de komst van modegigant Zara in Zwolle. Zonder deze stoelendans was de GGD gewoon op de plaats blijven zitten.

In het vragenhalfuurtje stelt de VVD donderdagavond de volgende vragen aan het college van Burgemeester en wethouders:

1) Bent u op de hoogte gesteld van dit probleem?

2) Heeft u hierover binnen GGD verband al een overleg gepland?

3) Wat gaat dit financieel voor Ommen betekenen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.