Home / archiefcentraal / vv hoonhorst start seizoen met vertrouwenspersoon

vv hoonhorst start seizoen met vertrouwenspersoon

Dat voetbalvereniging Hoonhorst een club van deze tijd is en meegaat in het tijdbeeld, blijkt uit het aanstellen van een vertrouwenspersoon. Diegene die deze rol gaat vervullen is vertrouwd met het werken aan oplossingen vanuit een open en eerlijke samenwerking. De club stuurde ons het volgende bericht:

“Mogen wij voorstellen: Gea de Wit-Verweij (1953), getrouwd met André de Wit, zonen Arjan en Jeroen, dochter Saskia en kleindochters Milica en Nyah. Gea en André wonen sinds 2000 met veel plezier in Hoonhorst.

Psychosociaal therapeut

Gea heeft al een lange loopbaan achter zich in diverse werkgebieden. Als psychosociaal therapeut heeft ze jarenlang een praktijk gehad waar alle mogelijke stressgerelateerde problemen aan bod kwamen en samengewerkt werd aan individuele oplossingen, onderdeel was ook re-integratie.

Tegenwoordig is Gea nog steeds actief in het samenwerken met mensen. Ze inspireert en motiveert bij een kwalitatief zo goed mogelijke vorm van leven En dan nu vertrouwenspersoon bij de voetbalvereniging Hoonhorst. Dat betekent dat leden, of mensen die actief betrokken zijn bij VV Hoonhorst, in geval van problemen die in vertrouwen behandeld dienen te worden bij haar terecht kunnen.

Via vertrouwenspersoon@vvhoonhorst.nl mag contact worden opgenomen, waarna samen met Gea gekeken kan worden naar oplossingen. Het bestuur van VV Hoonhorst wenst Gea heel veel succes met deze functie.”

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.