vrijwilligers en gasten van de zonnebloem gingen op pad

Vrijwilligers en gasten van de Zonnebloem in Nieuwleusen trokken er dinsdag opuit. De stichting stuurde ons een verslag:

“Dinsdagmiddag maakten 45 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Nieuwleusen een rondrit met auto’s van vrijwilligers in de omgeving. Via Witharen gingen ze over de stuwe bij Junne. Door het prachtige Beerze, richting Diffelen en in Bospalvioen Rheezerend genoot de groep van een kop koffie met een taartje.

De terugweg ging over binnenweggetjes richting Dalfsen, waar in het pannenkoekenrestaurant De Barones genoten werd van een heerlijke pannenkoek en als afsluiting een heerlijk ijsje. Het was een zeer geslaagde middag.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.