Home / archiefcentraal / volleybalvereniging flash presenteert zich

volleybalvereniging flash presenteert zich

Afgelopen vrijdagavond stonden ruim 100 kinderen in sporthal De Schakel in Nieuwleusen te trappelen om gepresenteerd te worden aan hun ouders, sponsoren en andere belangstellenden. Volleybalvereniging Flash hield haar jaarlijkse presentatie-avond van de jeugdteams en luidde zo het seizoen 2015-2016 in.

De voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, stelde eerst het bestuur en de nieuwe leden van de technische commissie voor aan de aanwezigen. Daarna was het tijd om de 9 mini-jeugdteams voor te stellen en de A-, B- en C-jeugdteams volgden. De jeugd werd onder begeleiding van muziek en applaus van de grote groep aanwezigen naar binnen gehaald.

Na dit officiële moment kreeg de jeugd een clinic aangeboden door enkele dames en heren van de eerste teams en werden teamfoto’s gemaakt. De ouders werden uitgenodigd voor een bijeenkomst en om onder het genot van een kopje koffie in het Flashpoint kennis te maken met de trainer en/of coach van het team.

Mede door de grote belangstelling en het enthousiasme van de jeugdleden, is het seizoen 2015-2016 succesvol van start gegaan voor Flash.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.