volg de training doen geeft zekerheid

Het Vrijwilligerspunt van Landstede Welzijn Dalfsen organiseert in samenwerking met Marieke Weustink de training ‘DOEN geeft zekerheid’ op maandagochtend 5 oktober. Deze duurt van 9.30 uur tot 11.30 uur en vindt plaats in de Wim Heerinkzaal in de Trefkoele+. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Landstede laat weten: “Vrijwilliger worden heeft veel voordelen, zeker als je werkzoekend bent. Je hebt weer meer structuur in je leven, je maakt nieuwe contacten en kunt netwerken. Ook kun je je kennis op je vakgebied op peil houden of juist heel verfrissend werk gaan doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Ook dat kan heel leerzaam zijn.

Vrijwilligerswerk kan inspiratie en motivatie geven, iedereen heeft afleiding nodig. En dat is niet verkeerd, want juist even afstand nemen van je dagelijkse taken geeft je weer inspiratie en motivatie om je zoektocht naar werk te vervolgen. Ook komt het regelmatig voor dat je het even niet meer ziet zitten. Zonder werk zitten kan je erg onzeker maken. Je wilt wel anders, je kan wel anders en misschien durf je ook wel anders, alleen verandert je gedrag niet of nauwelijks.

Om daadwerkelijk te veranderen is bewustwording nodig van je huidige gedrag en actie om je gedrag en gedachten te veranderen. Hoe ga je om met kritiek en teleurstellingen? Zijn je gedachten wel de waarheid? Wil jij een stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling en ben je bereid om tijd en energie te steken in jezelf, dan ben je uitgenodigd om deel te nemen aan de training ‘DOEN geeft zekerheid’.

In verband met beperkt plek, maximaal tien personen, is opgave noodzakelijk. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.