Home / archiefcentraal / vlak voor tijd verlies hoonhorst

vlak voor tijd verlies hoonhorst

V.V. Hoonhorst heeft zondagmiddag op sportcomplex het Vollenbroek verloren van Zenderen Vooruit. De wedstrijd eindigde in 2-1.

Trainer Bert Spies:”In de eerste helft had Zenderen meer balbezit en zaten er bovenop. Hierdoor kregen wij het lastig achterin.” Tot de laatste twee minuten voor rust lijkt Hoonhorst het doel schoon te houden. Spies:”Onze keeper probeert de bal weg te werken, maar deze komt bij een van onze verdedigers terecht. Deze werkt hem ook niet goed genoeg weg, waardoor Zenderen de 1-0 maakt.”

Na rust neemt het team van Spies meer het initiatief. “Een kwartier voor tijd scoren wij een zeer mooie gelijkmaker” geeft Spies aan. “Maar wederom is twee minuten voor tijd Zenderen ons de baas. Onze keeper staat iets te ver voor zijn doel, waardoor de bal over hem heen wordt gelobd.” Een zuur eind van de wedstrijd.

Hoonhorst speelt volgende week zondag uit tegen Sportlust Vroomshoop.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.