Home / archiefcentraal / video ommen herdenkt slachtoffers zinloos geweld

video ommen herdenkt slachtoffers zinloos geweld

In Ommen herdachten honderden nabestaanden afgelopen zaterdag de slachtoffers van zinloos geweld. Ze liepen met een lint met namen van omgekomen dierbaren door het centrum van de stad. Op het lint stonden bekende namen als Marianne Vaatstra en Meindert Tjoelker, maar ook de namen van minder bekende slachtoffers.

Burgemeester Ahne verwelkomde vanochtend de nabestaanden. Minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie was ook aanwezig, hij stak een kaars aan voor de slachtoffers. Verder waren er lezingen en werden gedichten voorgedragen. Vechtdal Leeft TV was er ook bij.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/8AbxS8jY2wc”]

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.