veerkrachtig lemele haalt wederom punt

Lemele hield vorige week een punt over aan zijn rentree in de 3e klasse op bezoek bij DES en ook zijn tweede wedstrijd eindigde vanmiddag in een gelijkspel. In een boeiend duel poetste het dit keer een achterstand weg tegen Blauw Wit’66.

Lemele begon sterk aan het duel en wist de score vroeg te openen. In de 7e minuut was het Tim Woudsma die het net namens de thuisploeg wist te vinden en Lemele hiermee op een vroege voorsprong zette. Aan het einde van de eerste helft draaide Blauw Wit’66 het duel in een tijdsbestek van vijf minuten echter volledig om.

Het was eerst Thomas Nijkamp die in de 35e minuut de gelijkmaker op het scorebord bracht. Direct hierna schoot Roy Schuppert Blauw Wit’66 gelijk op voorsprong en in de 40e minuut was het zelfs ineens 1-3 dankzij opnieuw een doelpunt van Nijkamp. Drie flinke klappen dus kort achter elkaar voor Lemele dat hierdoor de rust in ging met een 1-3 achterstand.

De thuisploeg liet in de tweede helft echter zien over veerkracht te beschikken. Henri ten Kleij zorgde in de 57e minuut via de strafschopstip voor de aansluitingstreffer waarna Lemele op jacht ging naar de gelijkmaker. Deze kwam twintig minuten later via de voet van wederom Tim Woudsma die hiermee zijn tweede van de middag aantekende.

In het slotkwartier van het duel werd er niet meer gescoord waardoor het boeiende duel uiteindelijk geen winnaar kreeg. Wederom een gelijkspel voor Lemele dat nu twee punten uit twee wedstrijden heeft in de zaterdag 3e klasse D. Volgende week gaat Lemele op zoek naar de eerste driepunter in de 3e klasse op bezoek bij RKSV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.