van der most opent bakkerij in heino

Bakkerij Van der Most opent een bakkerij in Heino. Begin oktober opent Van der Most Bakkerij in de winkel van Bakkerij Wim Blom aan de Canadastraat 11. “Na Lemelerveld, Dalfsen, Raalte, Dedemsvaart en Ommen is vanaf 6 oktober aanstaande de cirkel rond. Tot zaterdag 3 oktober zal Bakkerij Wim Blom zijn specialiteiten blijven verkopen en vanaf 6 oktober zullen wij feestelijk gaan openen met uiteraard leuke openingsacties.”

“Wij willen de inwoners van Heino graag kennis laten maken met onze producten”, zegt Mark van der Most, eigenaar van de bakkerij. “Op dinsdag 6 oktober vieren wij de opening van onze zesde winkel dan ook met heerlijke aanbiedingen. Dit verschilt van aanbiedingen in brood tot aan banket. Bijvoorbeeld een shopper vol met lekkere producten (ter waarde van 15 euro) voor maar 9,95 euro. Dus kom zeker langs! Tevens nemen wij een aantal producten van Brood- en Banketbakkerij Wim Blom over in ons assortiment, zoals de krentenmik, het caramel-toffeetaartje en het stoofperentaartje”, aldus Van der Most.

Chocolaterie Van der Most
Met de opening van de winkel in Heino verhuist ook de chocolaterie van Van der Most uit Lemelerveld. “Onze chocolatier Tom Bartels maakt de heerlijkste producten van chocolade. In de winkel in Heino is een mooie werkruimte waar we een chocolaterie van maken’, vertelt Van der Most. ‘In de nabije toekomst maken we de chocolaterie zichtbaar vanuit de winkel.”

Bakkerij van der Most
Bakkerij van der Most is dé brood- en banketbakkerij uit Salland en het Vechtdal waar ruim 99 procent van alle producten op ambachtelijke wijze en met passie worden gemaakt. Je kunt bij de bakker terecht voor brood en banket maar ook voor chocolade en typische streekproducten uit het Vechtdal en Salland. De bakkerij heeft inmiddels zes winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij worden de winkels in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte, meerdere keren per dag beleverd met producten die vers uit de oven komen. Daarnaast is Bakkerij van der Most de bakker van de bekende Dalfser Mop, die zij als enige bakker in Nederland maken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.