Home / archiefcentraal / unive schenkt t lemels arfgoed paspoppen

unive schenkt t lemels arfgoed paspoppen

Dankzij een financiële schenking uit het Unifonds van Univé Ommen heeft Stichting ‘t Lemeles Arfgoed drie paspoppen kunnen aanschaffen. Deze stichting heeft de laatste jaren veel oude kleding gekregen van inwoners van Lemele en directe omgeving. Om deze kleren te kunnen showen had ‘t Lemels Arfgoed paspoppen nodig.

Voorafgaand aan de Open Monumentendag op 12 september, die door de Gemeente Ommen in Lemele werd gehouden, werden de aangeklede paspoppen door het Unifonds in gebouw De Schakel aangeboden. De poppen zullen regelmatig, in wisselende kledij, gebruikt worden in exposities. Stichting ‘t Lemels Arfgoed is Univé zeer dankbaar voor deze financiële steun.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.