Home / archiefcentraal / twee koorleden intermezzo onderscheiden

twee koorleden intermezzo onderscheiden

Afgelopen zaterdag werden twee koorleden van het 25-jarige Rooms-katholieke Kerkkoor Intermezzo uit Ommen op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Pianist Harry Kroes en sopraan Ine Pillen zijn vanaf het eerste uur lid van het jubilerende koor. Tijdens de speciale jubileum gebeds- en dankviering werden zij kerkelijk onderscheiden.

Voorganger pastor Lonneke Gunnink legde onder het opspelden van de zilveren eremedailles uit dat zij deze ontvangen vanwege de muzikale bijdrage die zij al 25 jaar leveren in de liturgie. De jubilarissen waren zichtbaar verrast en verguld met deze bijzondere blijk van waardering vanuit het Bisdom.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.