Home / archiefcentraal / tricklebolt treedt op in nijverdal

tricklebolt treedt op in nijverdal

Tricklebolt uit Lemele treedt binnenkort op in Nijverdal. Op zaterdag 10 oktober speelt de band op het podium van Café Budde.

Wat van ver komt is niet bij voorbaat lekkerder dan wat uit de buurt komt. In het geval van Tricklebolt is dat sowieso niet aan de orde. Een fijne band, heerlijke muzikanten en allemaal uit de buurt. Ze omschrijven hun eigen muziek als 70-ties Hammond Rock uit Salland. Stevig gitaarwerk met héél fijne hammond partijen, waarbij de 70-ties covers veelvuldig op de playlist voor komen. 

Het werd tijd dat ze eens op het Budde podium staan. Hóóg tijd. Zoals altijd is de entree gratis en begint de band om 22.30 uur precies. De entree is gratis. Café Budde is te vinden aan de Grotestraat 167 in Nijverdal.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.