Home / archiefcentraal / trainers blikken vooruit vv lemelerveld

trainers blikken vooruit vv lemelerveld

Een gloednieuw voetbalseizoen staat weer voor de deur. Wie gaan er voor het kampioenschap? Wie gaat vechten tegen degradatie? De trainers blikken vooruit.

Door Max van Olst

V.V. Lemelerveld

Zondag 3B

Hoofdtrainer: Edwin Duim

Aanvoerder: Danny Berghuis

Een strafschoppenserie tegen DSVD in de nacompetitie werd de ploeg van Edwin Duim vorig seizoen fataal. De jonge selectie degradeerde na een eenjarig verblijf in de tweede klasse. Duim kijkt met een goed gevoel terug op de voorbereiding van de Lemelervelders. “Het plezier spatte er vanaf. Iedereen heeft zin in een nieuw seizoen. We gaan er iets moois van maken.”

“We moeten onze doelen voor dit seizoen nog afstemmen. Die bepaal ik altijd samen met de groep. Ik kan wel iets willen, maar als de selectie het er niet mee eens is, is het niet reëel. We zullen er met z’n allen achter moeten staan.”

Vorig seizoen ontbrak het aan scorend vermogen bij Lemelerveld. De selectie is hetzelfde gebleven, waardoor dat probleem nog niet is opgelost. “We scoorden inderdaad te weinig vorig jaar. We moeten hard aan de slag gaan om vaker tot scoren te komen. Om dat te kunnen doen moeten we met het hele team stappen maken. We zullen sneller richting het doel van de tegenstander moeten gaan, in plaats van dat balletje terug. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.”

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.