Home / archiefcentraal / trainers blikken vooruit sc lemele

trainers blikken vooruit sc lemele

Een gloednieuw voetbalseizoen staat weer voor de deur. Wie gaan er voor het kampioenschap? Wie gaat vechten tegen degradatie? De trainers blikken vooruit.
S.C. Lemele

Zaterdag 3D

Hoofdtrainer: Klaas Mijnheer

Aanvoerder: Hendri ten Kleij

Na een succesvol voetbalseizoen staat de ploeg van Klaas Mijnheer voor een nieuwe klus. De promovendus zal zich moeten handhaven in de derde klasse. “Voor minder doen we het niet”, aldus Klaas Mijnheer.

Door de aanleg van een gloednieuw kunstgrasveld moest het elftal uit Lemele uitwijken naar omliggende trainingsvelden. De wijziging van de trainingsomstandigheden ging echter niet ten koste van de voorbereiding. “We hebben grote stappen gemaakt ten opzichte van de start en het einde van de voorbereiding.”

“Tussen de derde en vierde klasse zit echt een wereld van verschil. We zullen net dat stapje extra moeten maken. Daarom is de start van de competitie belangrijk voor ons. Als je de eerste wedstrijden wint, put je daar heel veel vertrouwen uit.”

“Onze kwaliteit is het tactisch en slim voetballen. Als we dat kunnen combineren met gedisciplineerd voetbal komen we een heel eind. Dit seizoen wordt het samen winnen, samen verliezen, en samen het hoofd boven water houden.”

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.