Home / archiefcentraal / trainers blikken vooruit sc balkbrug

trainers blikken vooruit sc balkbrug

Een gloednieuw voetbalseizoen staat weer voor de deur. Wie gaan er voor het kampioenschap? Wie gaat vechten tegen degradatie? De trainers blikken vooruit.
S.C. Balkbrug

Zondag 4H

Hoofdtrainer: Bram Beverwijk

Aanvoerder: Onbekend

Na het seizoen 2007-2008 leek S.C. Balkbrug sportief gezien op sterven na dood. Een aantal selectiespelers liet dit niet toe en zette zich in voor een wederopstanding van de club. Trainer Bram Beverwijk zag wel wat in het initiatief van de spelers en zette ook zijn schouders eronder. Nu, zes jaar later, promoveerde de mannen van Bram Beverwijk naar de vierde klasse.

Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor de Balkbrugse voetbalvereniging. De indeling in district Oost heeft namelijk voor de nodige frustraties gezorgd. De club zou na een aantal gesprekken met de KNVB in district Noord geplaatst worden, maar zag bij de indeling op 1 juli dat de afspraken geschonden waren.

Ondanks de ‘vervelende’ indeling zullen de Balkbruggers hard gaan werken om het hoofd boven water te houden. De eerste competitiewedstrijd staat op 6 september gepland, thuis tegen Holten.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.