Home / archiefcentraal / trainers blikken vooruit ozc ommen

trainers blikken vooruit ozc ommen

Een gloednieuw voetbalseizoen staat weer voor de deur. Wie gaan er voor het kampioenschap? Wie gaat vechten tegen degradatie? De trainers blikken vooruit.
OZC Ommen

Zaterdag 3C

Hoofdtrainer: Marc Lobbert

Aanvoerder: Joost Zweers

Na een turbulent seizoen, waarin OZC Ommen degradeerde en zes wedstrijden voor het einde afscheid nam van trainer Han Hanekamp, hoopt Marc Lobbert het tij te keren.

Marc Lobbert stond vier jaar voor de groep in Heino, maar besloot vorig seizoen de overstap naar OZC te maken. “Ik kijk tevreden terug op de voorbereiding. Het was wel even wennen voor de groep, maar ook voor mij als trainer. We hebben de spelersgroep behoorlijk verjongd en willen bouwen aan een nieuw elftal. Inmiddels zijn we bezig de groep bewust te maken hoe we willen spelen in verschillende spelmomenten zoals; aanvallend, verdedigend en positiewisselingen. De spelers moeten er van bewust worden wat er van ze verwacht wordt op een bepaalde positie. En misschien het belangrijkste, het spelplezier moet weer terugkomen.”

Het bouwen aan een nieuw elftal kost tijd. Lobbert gaat er dan ook niet vanuit in zijn eerste jaar kampioen te worden. “Daar gaan we eerlijk gezegd niet voor. Tuurlijk, mochten de mogelijkheden er zijn, dan zullen we er alles voor geven. Maar in principe willen we spelen voor een plaats in het linkerrijtje en willen we strijden voor een periodetitel.”

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.