trainers blikken vooruit asc62

Een gloednieuw voetbalseizoen staat weer voor de deur. Wie gaan er voor het kampioenschap? Wie gaat vechten tegen degradatie? De trainers blikken vooruit.

Door Max van Olst

ASC’62

Zaterdag 2H

Hoofdtrainer: Marcel Waaijer

Aanvoerder: Marco Laarman

ASC’62 overleefde de nacompetitie vorig seizoen ternauwernood. Dit jaar zal het team stappen moeten maken om niet opnieuw in de gevarenzone terecht te komen. “Misschien hadden we de slechte ervaring van vorig jaar nodig. Tegen hoge druk voetballen helpt om de nodige stappen te maken. We hebben ons goed gerealiseerd dat het ook de andere kant op had kunnen vallen”, aldus Waaijer.

“Om ons opnieuw te handhaven zal onze onderlinge afstemming moeten verbeteren. Door elkaars kwaliteiten beter te benutten kan je zoveel meer uit wedstrijden halen. Daar moeten we aan gaan werken.

Volgend seizoen zal Marco Laarman de aanvoerdersband dragen. Hij neemt de band over van Arjen Stokvis, die vorig seizoen langdurig werd uitgeschakeld door een schouderblessure. “We hopen dat Arjen binnen een paar maanden weer aan kan sluiten, maar Marco zal zijn taken als aanvoerder overnemen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.