Home / archiefcentraal / thema kinderboekenweek raar maar waar

thema kinderboekenweek raar maar waar

Het thema dit jaar is ‘Raar maar waar’. In de Bibliotheek klinkt om 14.15 uur het startschot. Leerlingen van OBS Het Palet hebben een openingsact gemaakt, de inhoud is nog een verrassing, maar zal zeker feestelijk zijn. Daarna wordt de activiteit in het Jongerencentrum Punt voortgezet met een Proefjeslab waarbij de deelnemers aan de slag gaan met allerlei uiteenlopende proefjes. Als uitsmijter is er een techno disco. 

Gedurende de hele Kinderboekenweek kunnen kinderen van de bovenbouw van debasisschool in de Bibliotheek de ‘Vind & Ontdekquiz’ spelen of op zoek gaan naar ‘Rare uitdrukkingen’. Voor de kleintjes is er een kleurplaat.

Quest Junior
Voor de Kinderboekenweek heeft wetenschapstijdschrift Quest een speciale junioreditie ontworpen. Quest Junior is vanaf 7 oktober gratis af te halen in de Bibliotheek, maar wees er snel bij, want op is op.

Op zaterdag 17 oktober organiseren de Overijsselse Bibliotheken, in samenwerking met Attractie & Vakantiepark Slagharen, een daverende afsluiting van de Kinderboekenweek. Vanaf 12.00 uur zijn er verschillende optredens die met het thema ‘Raar maar waar’ te maken hebben.

Kijk voor meer informatie hierover op www.voordeelmetjebiebpas.nl. Daar is een speciale actiecode te vinden voor een mooie korting op de toegangsprijs.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.