Home / archiefcentraal / spectaculaire seizoensopening bij ozc

spectaculaire seizoensopening bij ozc

De voorbereiding is voorbij, beker- en oefenwedstrijden zijn gespeeld, de competitie gaat van start. Bij voetbalvereniging OZC zal dit niet ongemerkt voorbij gaan. Rondom de wedstrijd van aanstaande zaterdag van het vlaggenschip tegen SEH uit Heerde organiseren de (supporters)vereniging en de ondernemersclub OZC allerlei activiteiten voor hun leden.

Alle sponsoren zijn uitgenodigd om zowel voor als na de wedstrijd een hapje en een drankje te komen doen in de bestuurskamer. Tijdens de nabespreking organiseert de supportersvereniging een heuse persconferentie waarin de trainers van zowel OZC als SEH hun plannen voor het komende seizoen uit de doeken zullen doen. De jeugd van OZC maakt zich dan al op voor de verloting in de kantine, nadat zij in de rust van de wedstrijd al getrakteerd zijn op heerlijke ijsjes van IJssalon Ekkelenkamp.

Tijdens de verloting kunnen de talenten van OZC prachtige prijzen winnen van Ommer bedrijven als EP, Lunchroom Smaak, Ready, Voscomtronics en Brasserie Tante Pos. Voor de overige leden is er na de wedstrijd livemuziek en uiteraard wordt de dag afgesloten met een ‘Super rad van avontuur!’ De boodschappen van Albert Heijn Ommen zullen hierbij gretig aftrek vinden en uiteraard loopt de spanning op wanneer de wedstrijden naar een competitiewedstrijd van Heracles Almelo verloot worden.

Alle leden worden opgeroepen om de opening van het seizoen zo spectaculair mogelijk vorm te geven. De wedstrijd van het eerste elftal begint om 14.30 uur op sportpark Westbroek.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.