spannende spooktochten in het maisdoolhof

Ben jij geen bangerik? Kom dan naar de spooktochten van het Groot Sallands Maïsdoolhof in Lemelerveld. In september organiseert het Groot Sallands Maïsdoolhof op vier avonden een spooktocht, waarbij iedereen welkom is.

Omringd door duistere figuren en griezelige wezens gaat men in groepjes op pad. Onderweg zullen de spoken hun best doen om iedereen eens lekker te laten schrikken. Zodra de uitgang, na ongeveer 45 minuten is bereikt, kunnen de deelnemers lekker bijkomen bij het kampvuur. Onder het genot van een marshmallow-stokje, die ze zelf boven het vuur mogen houden, kan deze griezelige ervaring worden gedeeld met de rest.

Durf jij het aan?

Iedereen die een unieke avond wil beleven in het huiveringwekkende maïsdoolhof is welkom. De avond begint om 20.30 uur. Diegene die een beetje bang zijn, kunnen dan in de schemer het doolhof in. Reserveren van een tijd is gewenst, zo kan lang wachten voorkomen worden. De mensen die het echt eng vinden om het doolhof in te gaan, kunnen wachten op het terras. Er zal koffie/thee/fris en wat lekkers te verkrijgen zijn, waardoor zij zich ook vermaken. Entreekosten zijn €6,00 per persoon inclusief marshmallow-stokje. Voor kinderfeestjes is er een apart spooktocht-arrangementje. Kinderen onder de 10 jaar gaan met begeleiding op pad.

Wanneer vinden de spooktochten plaats?

Zaterdag 5 september – vanaf 20.30 uur

Vrijdag 11 september – vanaf 20.30 uur

Zaterdag 12 september – vanaf 20.30 uur

Zaterdag 26 september – vanaf 20.30 uur

Het Groot Sallands Maïsdoolhof is ook geopend op woensdagmiddag en in het weekend. Het adres is Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.