Home / archiefcentraal / sercodak dalfsen vervolgt europees avontuur tegen vistal gdynia

sercodak dalfsen vervolgt europees avontuur tegen vistal gdynia

Sercodak Dalfsen verwacht enorm veel interesse, dus wees er snel bij. Op de wedstrijddag zal alleen verkoop van losse kaarten plaatsvinden, als blijkt dat er nog kaarten beschikbaar zijn. De organisatie geeft, gezien haar ervaring, echter geen garantie dat er op de wedstrijddagen nog kaarten aan de kassa beschikbaar komen.

Deurbeleid
Zonder kaart heb je geen toegang. Iedereen, ook jeugd, moet in het bezit zijn van een geldige entreekaart. Dit zijn kaarten die via het online ticketsysteem zijn uitgegeven. Andere kaarten zijn niet in omloop. Zonder entreekaart heb je dus geen toegang tot de hal. Op de wedstrijddag worden geen kaarten aan de kassa meer verkocht. Mochten er op 14 november toch nog kaarten beschikbaar komen, dan zal Sercodak je informeren via de website en de social media-kanalen. Tijdens de wedstrijd is het niet toegestaan om eten en drinken mee de tribune op te nemen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.