rtl maakt opnames in ropcke zweers ziekenhuis

Je bent op vakantie in het prachtige Vechtdal en je moet onverwacht met je kind naar het ziekenhuis. Daar wil je natuurlijk liever niet aan denken, maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Of je chronisch zieke kind heeft tijdens de vakantie opeens toch medische hulp nodig. Dan is het prettig te weten, dat goede zorg in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg dichtbij is.

Dit gegeven is de insteek van een item voor televisie, waarvoor RTL vorige week naar het Hardenbergse ziekenhuis kwam om opnames te maken voor het programma LifestyleXperience. Kinderarts Germ Immink en kinderverpleegkundige Inge de Haan van de Saxenburgh Groep hebben laten zien dat ze, behalve over professionele deskundigheid, ook beschikken over het nodige acteertalent. Onder wakend toezicht van de camera beantwoorden ze schijnbaar ontspannen de vragen van de interviewster en nemen ze de kijker mee naar de kinder- en jongerenafdeling van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis.

Op beelden op onder andere de Spoedeisende Hulp en Open MRI Nederland in het Hardenbergse ziekenhuis en enkele shots in de buitenlucht, laten ook de figuranten zich van hun beste zijde zien. Inge de Haan: “Ik was eerst best zenuwachtig, maar op een gegeven moment leek het net of het niet meer gespeeld was, maar gewoon echt en toen ging het eigenlijk vanzelf.” De goed van de tongriem gesneden Germ Immink moest erg zijn best doen om zijn enthousiaste verhaal passend te krijgen binnen de twee minuten speeltijd, maar het is gelukt.

Het resultaat van de opnames is te zien op zondag 20 september om 14.20 uur op RTL 4 LifestyleXperience. Herhaling op zaterdag 26 september op RTL 5 om 15.10 uur. De kijker zal zien dat de Saxenburgh Groep staat voor goede zorg in verbinding met de regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.