posters oktoberfest geheel in stijl verspreid

Het is nu tien jaar geleden dat de Drei Männer wel zin hadden in een feestje buiten de reguliere feestjes om. Ze vonden het Oktoberfest in een omgebouwde sporthal wel een mooi item als aanvulling op de bestaande tentfeesten. Zo gezegd, zo gedaan. Nu, tien jaar later, zijn Paulien en Patrick weer op pad om het feest aan te kondigen. Geheel in klederdracht zetten ze dit feest op de kaart. Dit resulteert in mooie reacties en anekdotes, waardoor dit evenement niet ongezien voorbij zal gaan.

Ook dit jaar staat natuurlijk de Oktoberfestmiddag op het programma voor de liefhebbers van Tiroler muziek, maar dan in een aangename omgeving met een superband op lager volume en afwisselend het Dalfser Oktoberfest Trio. Het middagprogramma kost maar €7,50 en bestaat uit een kopje koffie, borrel of fris naar keuze en een broodje braadworst. Daarnaast zijn er optredens van Die Schluchtenkracher en Trio Dalfser Stimmung.

Het knallende avondprogramma begint om 20:00 uur met Die Schluchtenkracher en Team Alpin met Alexandra Schmied, aangevuld door DJ Eric Witteveen. Hou www.dalfseroktoberfest.nl  voor alle nieuwtjes en acties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.