poll geen extra opvang vluchtelingen

Asielzoekers

De poll van afgelopen week ging over de opvang van asielzoekers. De vluchtelingenstroom zorgt in Europa voor steeds meer problemen en dus moet er worden nagedacht over een oplossing. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie liet in een interview in de Volkskrant weten burgemeesters te bellen om te vragen naar opvangplaatsen voor asielzoekers. Meestal krijgt hij te horen dat het toevallig in die gemeente net even niet uitkomt. De meerderheid van de lezers van Vechtdal Centraal ziet extra opvang van vluchtelingen niet zo zitten.

De gemeenten Dalfsen en Ommen moeten meer vluchtelingen opvangen!

Eens: 33%

Oneens: 67%

Oranje

De poll van deze week gaat over het Nederlands Elftal. De ploeg die veertien maanden geleden nog derde werd op het WK is helemaal de weg kwijt. De hoop is nu gevestigd op IJsland en Tsjechi√ę. Alleen als die ploegen voldoende punten afsnoepen van Turkije, is er nog kans voor Oranje. Wat denk jij? Is het Nederlands Elftal volgend jaar aanwezig tijdens het EK in Frankrijk?

Het Nederlands Elftal plaatst zich alsnog voor het EK!

Eens:

Oneens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.