Home / archiefcentraal / poll geen extra beveiliging treinverkeer

poll geen extra beveiliging treinverkeer

Treinverkeer

Met de verijdelde aanslag in de Thalys tussen Amsterdam en Parijs werd maar weer eens duidelijk hoe dichtbij het gevaar inmiddels is gekomen. Er werd dan ook geschokt gereageerd in binnen- en buitenland. De roep om meer beveiliging lijkt dan ook steeds groter te worden. Maar is dat te realiseren? De bezoekers van Vechtdal Centraal vinden extra beveiliging in ieder geval geen goed plan.

Treinverkeer moet extra beveiligd worden!

Eens: 33%

Oneens: 67%

Asielzoekers

De poll van deze week gaat over de opvang van asielzoekers. De vluchtelingenstroom zorgt in Europa voor steeds meer problemen en dus moet er worden nagedacht over een oplossing. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie liet dit weekend in een interview in de Volkskrant weten burgemeesters te bellen om te vragen naar opvangplaatsen voor asielzoekers. Meestal krijgt hij te horen dat het toevallig in die gemeente net even niet uitkomt. Wat vind jij?

De gemeenten Dalfsen en Ommen moeten meer vluchtelingen opvangen!

Eens:

Oneens:

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.