Home / archiefcentraal / poll geen ek voor oranje

poll geen ek voor oranje

De poll van vorige week ging over het Nederlands Elftal. De ploeg die veertien maanden geleden nog derde werd op het WK is helemaal de weg kwijt. De hoop is nu gevestigd op IJsland en Tsjechië. Alleen als die ploegen voldoende punten afsnoepen van Turkije, is er nog kans voor Oranje. De bezoekers van Vechtdal Centraal hebben er geen vertrouwen meer in dat het nog lukt.

Het Nederlands Elftal plaatst zich alsnog voor het EK!

Eens: 18%

Oneens: 82%

Grenscontroles

Verschillende Europese landen, waaronder Nederland, voeren weer controles uit aan hun grenzen vanwege de toestroom van asielzoekers. Zo kan je in internationale treinen worden gecontroleerd tot 30 minuten rijden vanaf de grens, of tot het tweede station na de grens. Reis je per auto, vrachtwagen of schip dan geldt dat je tot maximaal 20 kilometer vanaf de grens met België of Duitsland kunt worden aangehouden voor controle. Wat vind jij? Goede zet of niet?

Nederland voert extra grenscontroles in, goede zet!

Eens:

Oneens:

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.