poll geen ek voor oranje

De poll van vorige week ging over het Nederlands Elftal. De ploeg die veertien maanden geleden nog derde werd op het WK is helemaal de weg kwijt. De hoop is nu gevestigd op IJsland en Tsjechië. Alleen als die ploegen voldoende punten afsnoepen van Turkije, is er nog kans voor Oranje. De bezoekers van Vechtdal Centraal hebben er geen vertrouwen meer in dat het nog lukt.

Het Nederlands Elftal plaatst zich alsnog voor het EK!

Eens: 18%

Oneens: 82%

Grenscontroles

Verschillende Europese landen, waaronder Nederland, voeren weer controles uit aan hun grenzen vanwege de toestroom van asielzoekers. Zo kan je in internationale treinen worden gecontroleerd tot 30 minuten rijden vanaf de grens, of tot het tweede station na de grens. Reis je per auto, vrachtwagen of schip dan geldt dat je tot maximaal 20 kilometer vanaf de grens met België of Duitsland kunt worden aangehouden voor controle. Wat vind jij? Goede zet of niet?

Nederland voert extra grenscontroles in, goede zet!

Eens:

Oneens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.