Home / archiefcentraal / pech op weg service bij opel ophoff

pech op weg service bij opel ophoff

Ook woonplaatsservice valt daar onder. Daarnaast maakt het niet uit wie er op dat moment in de auto rijdt. De gratis hulpverlening is niet aan personen, maar aan het kenteken van de auto gekoppeld. Omdat ook steeds meer mensen die in een ander merk rijden, hun auto bij Opel Ophoff aanschaffen, of het onderhoud daar laten uitvoeren, wil het bedrijf ook deze klanten van een gratis pech service voorzien.

Dat is nu mogelijk. Dus iedereen die bij Opel Ophoff een gebruikte auto koopt, of een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, van welk merk dan ook, krijgt gratis een ‘Pech op Weg Service pas.’ Deze pechpas is geldig tot de volgende onderhoudsbeurt, die meestal na een jaar plaatsvindt. Dit kan je meer dan €100,00 per jaar schelen, omdat je geen andere pechhulp hoeft af te sluiten. Dat is weer mooi meegenomen!

Voor meer informatie kan je terecht bij je Erkend Opel Reparateur in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.