Home / archiefcentraal / ovc wint doelpuntrijk gevecht tegen abs

ovc wint doelpuntrijk gevecht tegen abs

OVC heeft de eerste thuiswedstrijd met 5-3 gewonnen. De doelpunten werden gescoord door Koen Daman (2x), Damon Nouri (2x) en Nick Zandman (1x). De ruststand was nog 2-0.

De wedstrijd kende een spectaculair verloop. De eerste helft ging het tot de 25e minuut volgens trainer Nico Kats gelijk op. Nadat Koen Daman in de 51e minuut de 3-0 binnenschoot uit een strafschop, leek de wedstrijd gelopen. ABS ging echter aanvallender spelen en wist in ruim 5 minuten 2 keer te scoren. OVC reageerde snel door de 4-2 te maken en opnieuw leek het een gelopen koers. ABS scoorde echter een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer: 4-3. De gasten speelden de laatste 10 minuten met tien man na een harde tackle van Maikel Demmers op Stijn Schuurman. Hij kreeg een directe rode kaart. In de laatste minuut besliste Damon Nouri het duel door de 5-3 binnen te schieten. Trainer Nico Kats: “De eerste helft speelden we goed, maar ik vind dat we scherper hadden moeten zijn in de tweede helft. We maakten het onszelf te moeilijk. In elk geval ben ik blij dat we na twee wedstrijden nog ongeslagen zijn”.

De overwinning betekend dat OVC op 4 punten komt in de 4e klasse H. Volgende week speelt de ploeg uit tegen Diepenveen.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.