Home / archiefcentraal / ouder worden kan slim en fit

ouder worden kan slim en fit

Wanneer is iemand tegenwoordig oud? Wat kan je doen om ouderdomsklachten te voorkomen? En als je wat beperkingen krijgt, wat kan je dan het beste doen? Wat zijn handige tips en hulpmiddelen? Hoe zorg je ervoor dat je actief blijft? Ergotherapeut Adrie Kanis organiseert in samenwerking met Landstede Welzijn Ommen de workshop ‘Slim en fit ouder worden’.

In deze workshop staan bovengenoemde vragen centraal. Deelnemers worden uitgedaagd om naar hun eigen situatie te kijken. Wat is voor jou belangrijk om alles zolang mogelijk te blijven doen?

De workshop vindt plaats op woensdag 7 oktober van 14.30 tot 16.30 uur in Wijksteunpunt Nijenhaghen aan de Patrijsstraat 2 in Ommen. De kosten bedragen €5,00 en voor dat bedrag krijg je een kopje koffie of thee erbij. Opgeven kan tot en met maandag 5 oktober bij Landstede Welzijn Ommen. Zij zijn bereikbaar via 088 – 850 88 10 of landstedeommen@landstede.nl. Je kunt ook even binnenlopen in het kantoor aan de Chevalleraustraat 10 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.