nog geen gemeentelijke kavels verkocht op plan boerenerven

“Tijdens de behandeling van het bestemmingsplan voor de Boerenerven heeft de LPO al aangegeven weinig vertrouwen te hebben in de financiële onderbouwing van het plan”, laat raadslid Dick Remmers weten.

“Particuliere kavels gaan voor een lagere prijs weg dan door de gemeente vastgestelde vierkante meter prijs. Daardoor gaat het veel langer duren voordat de kavels van de gemeente verkocht zijn. De gemeente is naar aanleiding van het feit dat er nog geen kavel verkocht is de verkoopstrategie momenteel aan het herzien. De LPO zal vinger aan de pols blijven houden en na afronding van het project de financiële resultaten opvragen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.