nieuwleusen en ozc scoren niet

Nieuwleusen en OZC, twee Vechtdalse ploegen, troffen elkaar vanmiddag in een onderling duel op sportpark Het Klaverblad in Nieuwleusen. Spektakel bleef echter uit, het bleef 0-0.

Beide ploegen gingen in de tweede speelronde van de competitie vandaag op jacht naar hun eerste overwinning van het seizoen. Nieuwleusen speelde vorige week gelijk op bezoek bij Bergentheim en OZC ging in eigen huis met 2-4 onderuit tegen SEH.

In de eerste helft was het Nieuwleusen dat de beste kansen had om de score te openen. Rob Muller raakte na een kwartier voetballen echter de paal en Tom Odink zag zijn kopbal vijf minuten voor de rust voorlangs gaan. Vlak voor rust kreeg ook OZC een kans op de 0-1 maar aanvoerder Joost Zweers kopte in de handen van de doelman van OZC. 0-0 was hierdoor de ruststand.

In de tweede helft vielen er wederom voor beide ploegen wat kansjes te noteren maar echt gevaarlijk werd het niet voor beide doelen. Een bloedeloze 0-0 was dan ook onvermijdelijk en beide ploegen hielden hierdoor een punt over aan het duel.

Na twee speelronden en evenveel gelijke spelen bevindt Nieuwleusen zich onderin de middenmoot op plek negen van de zaterdag 3e klasse C. OZC heeft nu slechts één puntje verzameld in twee weken tijd en bevindt zich op de elfde plek op de ranglijst.

Volgende week staan de wedstrijden VHK – Nieuwleusen en OZC Ommen – Hattem op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.