nieuwe xxl pvc tegel bij tibben nieuwleusen

Tibben in Nieuwleusen gaat mee met de woontrends en vult de collecties steeds aan. Onlangs is de Grand tegel Fonteyn geïntroduceerd. Dat is een tegel van bijna een meter bij een meter groot (exacte afmeting 91cm bij 91cm) die in zes kleuren te verkrijgen is. Een joekel van een paneel, superstrak en in een praktisch dessin. Deze serie is behalve voor thuis ook geschikt voor zwaar gebruik, dat komt mede door de PU-beschermlaag die erop zit. Het is ook een veilige vloer. De leverancier Mflor heeft in 2013 het productieproces aangepast, zodat de kunststof vloeren voldoen aan dezelfde norm als waar baby-speelgoed aan moet voldoen. Deze pvc-vloeren zijn dus naast gebruiksvriendelijk, comfortabel en mooi ook veilig.

Met een grote tegel creëer je ruimte en rust. De tegels hebben een afgeschuinde kant en kunnen tegen elkaar gelegd worden, eventueel met een voeg ertussen. De vloer die je dan krijgt is er een met een industriële uitstraling. Modern en strak.

Naast de Grand tegel heeft Mflor ook Grand hout-dessins. Deze serie heeft panelen van 200cm lang en 20cm breed. Voor wie meer wil weten over deze Grand-vloeren, heeft Tibben de grote stalen in de winkel liggen. Je mag ze rustig thuis neerleggen om te kijken hoe de kleur en het formaat staat in uw interieur. De medewerkers helpen graag met het maken van de keuze. Kom langs aan de Kalkovenweg 1 in Nieuwleusen, of zoek contact via www.tibben.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.