nieuwe site maakt app overbodig

Salland Centraal is overgegaan op een nieuw besturingssysteem voor haar sites. Die nieuwe site kan meteen gebruikt worden als app. De oude app is daarom uit de lucht.

Met de app had je Salland Centraal met één klik onder duimbereik. Dat kan met de nieuwe site ook. Maar dan moet je wel even zelf een icoontje op jouw startpagina (op sommige telefoons heet dat bureaublad) toveren. Dat kan vrij simpel door op je smartphone naar www.sallandcentraal, www.deventercentraal of vechtdalcentraal.nl te gaan, en via de menuknop de optie ‘vastmaken aan startpagina’ te kiezen. Je kunt ons natuurlijk ook bij ‘favorieten’ zetten of via de browser zoeken.

De vernieuwde site is zo ingericht dat je geen app meer nodig hebt. De site is, zoals dat in ict-taal heet, responsive. Dat betekent dat hij zich aanpast aan de computer waarop je hem opent. Sallandcentraal.nl ziet er dan op een desktop of laptop anders uit dan op een tablet. Als je de site op een smartphone bekijkt, gedraagt hij zich gelijk als een app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.