Home / archiefcentraal / nieuw tenue en nieuwe tassen voor sc balkbrug 2

nieuw tenue en nieuwe tassen voor sc balkbrug 2

Het bestuur van SC Balkbrug heeft Koggel Verhuur bereid gevonden om het tweede elftal van Balkbrug helemaal in het nieuw te steken. Koggel verhuurt bijna alles wat maar nodig is voor de organisatie van een feestje of een evenement. Momenteel bouwt het verhuurbedrijf een hal op bedrijventerrein Katingerveld in Balkbrug.

Behalve een volledig tenue, mocht het team ook nieuwe sporttassen in ontvangst nemen. Die tassen zijn beschikbaar gesteld door Versele-Laga, een fabrikant van kwalitatieve voedings- en verzorgingsmerkproducten voor prestatie- en huisdieren en werden overhandigd door de heer Frens van ‘t Zand.

Uit handen van voorzitter Henk Mennink ontvingen de sponsoren een bos bloemen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.