najaarsactie luxaflex bij tibben nieuwleusen

De zomer is voorbij en het is tijd om na het heerlijke zomerse leven weer in huis bezig te gaan. Omdat oktober bekend staat als woonmaand heeft Luxaflex een mooie najaarsactie opgezet.

Zo is de LiteRise bediening gratis bij alle Plissé, Duette en Rolgordijnen en 25mm horizontale jaloezieën. Met een lichte handbeweging duw je de onderlat van bijvoorbeeld het rolgordijn omhoog of omlaag. Met een LiteRise bediening heeft een raamdecoratie product helemaal geen touwtjes meer om het product te bedienen.

Had je voorheen links en rechts touwtjes in het raam en in de vensterbank, met de nieuwste Smartcord bediening is dat verleden tijd. Bij Tibben in Nieuwleusen laat Arvid Tibben graag zien hoe het werkt. “Bij de smartcord bediening blijft het bedieningstouwtje op dezelfde lengte. Of je de Duette nu omhoog, omlaag of in de halve stand hebt hangen, er hangen geen lange bedieningstouwtjes meer in de vensterbank, ideaal!”

Onze leverancier Luxaflex gaat mee in de nieuwe regelgeving die voorschrijft dat bij het plaatsen van raamdecoratie de bedieningstouwtjes zo geplaatst moeten zijn dat kinderen er niet in verstrikt kunnen raken. Door een LiteRise of Smartcord bediening heb je daar compleet geen omkijken meer naar.

Een duette is een praktische en stijlvolle raamdecoratie die bestaat uit een dubbele laag stof. De stof is zowel in transparante als verduisterende uitvoeringen te krijgen. Door de dubbele laag stof isoleert een duette ook nog eens aantoonbaar beter dan andere soorten raamdecoratie.

Nieuw is dat de 32mm plissé van Luxaflex ook uitvoerbaar is met Smartcord of LiteRise bediening. Een plissé is een raamdecoratie die bestaat uit een enkele laag stof die invouwt naar gelang de hoogte van de raamdecoratie, een plissé is te krijgen in verschillende kleuren en dessins. Bij Tibben zijn de kindveilige bedieningsvormen tot en met eind november gratis. In de showroom kan het personeel de verschillende mogelijkheden laten zien. Je bent van harte welkom aan de Kalkoverweg 1 in Nieuwleusen. Kijk op www.tibben.nl voor meer informatie.