Home / archiefcentraal / motorzaagbrigade opgericht in dalfsen

motorzaagbrigade opgericht in dalfsen

De motorzaagbrigade is een groep vrijwilligers zorgt voor noodzakelijk onderhoud aan natuur en landschap, maar ook voor het sprokkelen van hout. Met dit hout worden producten gemaakt die verkocht kunnen worden op bijvoorbeeld markten en in groene winkels. De opbrengst komt volledig ten goede aan de ondersteuning van vrijwilligerswerk in natuur en landschap. Zo kunnen hiermee zagen worden aangeschaft en ehbo-trommels gevuld.

Op de bijeenkomst waren ruim dertig vrijwilligers van Landschap Overijssel en Scouting aanwezig. Een deel van deze scouts gaat met hun groep aan de slag op de Natuurwerkdag, die op 7 november gehouden wordt. “Wij zijn blij met deze groep”, zegt Erik de Kruif, coördinator vrijwilligerswerk van Landschap Overijssel.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.