Home / archiefcentraal / molen van fakkert zaterdag hele dag open

molen van fakkert zaterdag hele dag open

Op zaterdag 12 september, tijdens de Overijsselse Molendag en de Open Monumentendag, is de molen van Fakkert in Hoonhorst van 10.00 uur tot 16.30 uur open voor publiek. Uiteraard kan je dan ook de prachtige expositie van Cindy Pot bewonderen in de molenschuur en daarna nog even genieten in het prieeltje van de fruitbomengaard en het uitzicht op de molen. De toegang is natuurlijk overal gratis.

Naast de Open Monumentendag en de Overijsselse Molendag is er deze zaterdag ook Proef Dalfsen. En aangezien Hoonhorst bij de gemeente Dalfsen hoort doet de molen ook mee. De gehele dag kan je in de molenschuur zelfgebakken cake en brood proeven, gemaakt van het meel van de molen. Tussen 11.30 en 13.30 uur staan de pannen op het vuur en kan je gratis mini-pannenkoekjes proeven.

Het meel waar de pannenkoeken, het brood en de cake van gemaakt zijn, is uiteraard te koop in de molenschuur. Kortom genoeg te doen en te beleven op deze dag bij de molen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.