Home / archiefcentraal / mhc dalfsen begint fris aan nieuw seizoen

mhc dalfsen begint fris aan nieuw seizoen

Het hockeyseizoen kan volgende week schoon en fris beginnen bij MHC Dalfsen. Een groep ouders en oudere jeugdleden trok afgelopen zaterdag door het onderkomen van de Dalfser hockeyers om het clubhuis en kleedlokalen aan te pakken.

Doordeweeks is er altijd een groep (oud-)leden actief om het terrein en opstallen te onderhouden. Nu deden met name ouders en enkele jeugdleden een duit in het schoonmaakzakje. Vele handen maken dan licht werk, want in een tijdsbestek van drie uur werd er veel werk verricht.

Tussen de bedrijven door werden er de nodige oefenduels door diverse jeugdteams gespeeld. Volgende week zaterdag begint de competitie weer en gaat het Funkey weer beginnen. Werd er vorig seizoen voorzichtig begonnen met één groepje, nu begint MHC Dalfsen met twee groepen Funkey op zaterdagochtend.

Meet weten over Funkey? Mail met technischecommissie@mhcdalfsen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.