Home / Ankum / mezz around op ankums maisfeest

mezz around op ankums maisfeest

Jan Willem Van Leussen en Martien Ekkelenkamp organiseren op zaterdag 12 september weer het jaarlijkse Maisfeest in buurtschap Ankum. De middag staat in het teken van volleybal, terwijl ‘s avonds de band Mezz Around een optreden geeft.

Vanaf 13.00 uur vindt het traditionele volleybaltoernooi plaats op het feestterrein aan de Eshof / Ankummer Es. De sfeer is dan al fantastisch en ook aan vermaak voor de aanwezige kinderen is gedacht. Zo is er onder andere een clown en een springkussen.

‘s Avonds is er zoals gebruikelijk een grandioos feest in de tent, waar dit keer de band Mezz Around optreedt. Zij hebben voor iedereen wat op het programma staan, van Nederlandstalig tot Rock & Roll. Vorig jaar braken ze door in de Piratenwereld als begeleidingsband van het duo Harten 10 bij de presentatie van het album ‘Hier klopt mijn hart’.

Ook zal de welbekende DJ Erik Docter de aanwezigen van de feestavond vermaken, waarbij de benen dikwijls van de vloer gaan. Het Maisfeest in Ankum begint om 21.00 uur en de entree bedraagt €10,00. Wie voor 22.00 uur binnen is betaalt de helft.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.