lemele wint opnieuw

Lemele heeft opnieuw een overwinning geboekt in de zaterdag 3e klasse D. In eigen huis was het met 2-1 te sterk voor Voorwaarts en zo blijft de promovendus ook na vier wedstrijden nog ongeslagen.

Lemele is sterk aan het seizoen begonnen in 4D en vanmiddag was het Voorwaarts dat op sportpark ’t Zandeinde slachtoffer werd van de dadendrang van de thuisploeg. Voorwaarts kwam in de 14e minuut nog wel op voorsprong via Tim Harms. Thomas van Leusen (’18) zorgde namens Lemele echter al snel voor de gelijkmaker.

In de tweede helft ging zette Remon Kleinlugtenbeld in de 55e minuut vervolgens de thuisploeg op een 2-1 voorsprong. Lemele hield deze voorsprong tot aan het einde toe vast waardoor het net als vorige week een 2-1 zege boekte.

Door de sterke seizoenstart twee overwinningen en twee gelijke spelen is Lemele nog ongeslagen. Het bevindt zich nu momenteel zelfs op de tweede plek achter koploper Quick’20. Volgende week gaat Lemele op bezoek bij Kloosterhaar.