Home / archiefcentraal / leeskring dalfsen zoekt deelnemers

leeskring dalfsen zoekt deelnemers

De Leeskring in Dalfsen is op zoek naar deelnemers. Bij één van de leeskringen van Landstede Welzijn Dalfsen zijn nog twee plaatsen vrij. De leeskring komt eens per zes weken bij elkaar op vrijdagmiddag, roulerend bij de deelnemers thuis. De boeken die gelezen worden, worden in overleg gekozen.

Uiteraard zijn dames ook welkom, maar voor de groep zou het ook leuk zijn wanneer er zich heren melden. Heb jij belangstelling of wil je inlichtingen? Neem dan contact op met Landstede Welzijn Dalfsen, gevestigd in de Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Zij zijn bereikbaar via 088-8508800.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.