leer vegetarisch koken in dalfsen

Na vele verzoeken van de Dalfsenaren organiseren Trefkoele+ en Landstede Welzijn Dalfsen een workshop vegetarisch koken. Onder begeleiding van Barbara Wessemius bereid je in zes avonden heerlijke verantwoorde vegetarische maaltijden. Alle menu’s hebben een voor- en hoofdgerecht. De maaltijden worden in de keuken van Trefkoele+ bereid en gezamenlijk in het PlusCafé genuttigd.

De cursus vindt vanaf 5 oktober elke maandagmiddag van 16.30 uur tot ongeveer 19.00 uur plaats in de Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. De kosten bedragen €87,00 voor zes lessen, inclusief producten voor het koken. Je kunt dit bedrag tijdens de eerste les in de Trefkoele+ betalen. De groep bestaat uit minimaal acht en maximaal twaalf personen. Geef je snel op bij Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.