Home / archiefcentraal / koersballers strijden om dalfser bokaal

koersballers strijden om dalfser bokaal

Woensdag 9 september wordt in de sporthal van kulturhus de Potstal in Hoonhorst voor de negende keer het jaarlijkse gemeentelijk koersbaltoernooi Dalfsen georganiseerd. Op 4 koersbalmatten worden elk 6 wedstrijden gespeeld van 35 minuten. De eerste wedstrijdronde begint om 13:00 uur. De prijsuitreiking door wethouder Maurits von Martels zal rond 17:15 uur zijn.

Aan het toernooi nemen vanuit Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen in totaal 8 teams deel en strijden dan om de Koersbalbeker van de gemeente Dalfsen. Team 2 van de koersbalclub Hoonhorst dat twee jaar achtereen de beker won, zal ook deze editie alles in de strijd gooien om voor de derde maal op rij als winnaar uit de bus te komen om daarmee de wisselbeker definitief in Hoonhorst te houden. De organisatie van het toernooi ligt in handen van Hoonhorster koersbalclub in samenwerking met SWO-Lemelerveld.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.