kinderen maken kennis met geheim van witharen

Voor de leerlingen van basisschool De Triangel uit Witharen was het een hele belevenis toen zij afgelopen week met alle kinderen van de school een rondleiding kregen door de Beeldentuin Witharen. Kunst kijken, kunst voelen en aansluitend zelf kunst maken onder begeleiding van keramiste Thea Dijkema.

Het vijfjarig jubileum van het kunstwerk ‘Het geheim van Witharen’ was de aanleiding om de nieuwe generatie kinderen van de school kennis te laten maken en een verbinding te geven met het kunstwerk. Een grote waterdruppel in het centrum van het dorp, dat het belang van water, met name in Witharen als waterwingebied, wil benadrukken.

Volgende week kunnen zij hun kunstwerk afwerken. Zodra het gebakken is mogen ze het meenemen naar huis. Zo zijn ook deze kinderen ‘ingewijd’ in het geheim van Witharen.

1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.