Home / archiefcentraal / jong en oud tennist samen in dalfsen

jong en oud tennist samen in dalfsen

In de loop van dit zomerseizoen startte tennisclub DLTC Gerner in Dalfsen met een bijzondere toss. Daarbij worden alleen dubbels gespeeld. De koppels worden gevormd door een junior samen met een senior. Eén van het tweetal moest lid zijn van de tennisclub. De tennisclub stuurde ons het volgende verslag:

“Voor aanvang werd verzocht om de jeugd zoveel mogelijk te laten spelen. De ouderen scoren niet meteen, maar zorgen dat er leuke rallys worden gespeeld. Zo kunnen alle leden meedoen, of je nu competitiespeler bent of nog maar net bent begonnen. Zondag 30 augustus werd gespeeld van 10.00 tot 12.00 uur. Er werden 4 partijen van 20 minuten gespeeld. Halverwege was er een onderbreking voor limonade, koek en fruit.

Het was voor het publiek (ouders, grootouders en andere belangstellenden) leuk om te zien met hoeveel plezier er werd gespeeld. Na de laatste ronde werd gezamenlijk afgesloten, waarbij vermeld werd dat in de ene poule Huub en Henk Jan Voortman de meeste punten hadden verzameld en in de andere poule gastspeelster Florence samen met haar Oma Lucy Kruithof. Zondag 18 oktober wordt het Ouder-Kind toernooi gespeeld. Een maand later zal dan weer een Toss junior-senior worden gespeeld.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.