Home / archiefcentraal / in beeld proef dalfsen

in beeld proef dalfsen

Afgelopen zaterdag was er van alles te beleven in en om Dalfsen. Onder andere Kasteel Rechteren, buitenplaats Mataram, Huis Den Berg, Havezathe De Leemcule en De Horte openden hun poort om een blik te gunnen op het verleden. Ook Molen Fakkert, de Westermolen en enkele Dalfsen kerken waren een bezoekje meer dan waard.

Op het Kerkplein stond het Bierfestival op het programma. Bezoekers konden genieten van diverse streekbieren of zich laten meevoeren in de wereld van de wijn. Dit alles onder het genot van een hapje en muziek in de tent.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.