Home / archiefcentraal / hoonhorst valt in de prijzen

hoonhorst valt in de prijzen

De Nationale Dorpsvernieuwingsprijs wordt eens in de twee jaar uitgeloofd en is ingesteld door het Ministerie van BZK en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen. De prijs gaat naar dorpen die op innoverende wijze werken aan de leefbaarheid.

Dit jaar waren naast Bentelo waren ook de dorpen Heteren (Gelderland), Marken en ‘t Veld (Noord-Holland), Meijel en Montfort (Limburg) en Ooltgensplaat (Zuid-Holland) tot de finale doorgedrongen. De jury was van mening dat, gezien hun geweldige inzet, de finale geen verliezers kende. Volgend jaar treedt Hoonhorst in het strijdperk voor de Europese Dorpsvernieuwingsprijs.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.