hoonhorst flink in de olie

Hoonhorst maakt zich op voor de tweede editie van ’t Uliefeest. Komend weekend vindt het feest plaats aan de Ganzepanweg in Hoonhorst. De organisatie is er helemaal klaar voor en stuurde ons een vooruitblik:

“Hallo lezer, het is bijna zover, er staat een leuk weekend op jou te wachten. Ook dit jaar organiseren wij een weekend vol plezier voor jong en oud. Vrijdag avond is de autotrek-avond, om 19:00 bent u welkom aan de Ganzepanweg in Hoonhorst. Langs de verlichte baan kan je de auto’s bewonderen die strijden om de beker, kijk eens naar die auto met dubbellucht hieronder! Een stijder om de beruchte titel autotrekker van het jaar! Wil je meedoen? Opgeven is mogelijk via www.uliefeest.nl

Schot deur ’t pleeraam
Vrijdagavond na de autotrek wordt het feest voortgezet in de tent. Hier speelt de band Schot deur ’t pleeraam de voetjes van de vloer. Wees er bij en mis de special act van Jan Olie niet!

Trekkertrek, special trek & kinderfestijn
Zaterdag 10:00 uur vindt de aftrap van de trekkertrek plaats, de trekkers van 2800 kg tot 15 ton komen deze dag voorbij. Ook is er een aantal speciale trekkers en een vrachtwagen met 2000PK! Ouders met kinderen zijn hier op de goede plek, de kinderen hebben gratis entree, gratis drinken en kunnen spelen in de grote zandbak, op het springkussen en kunnen zelfs geschminkt worden! Neem vast een kijkje wie er komt: www.entertainster.nl.

Normaal gin gedonder, De roffels, en v. Gerner
Ja, je kent de namen misschien wel, en gelooft het misschien niet, maar ze komen echt! We beginnen de avond met Normaal Gin gedonder, deze laten zien wat Hoken is! Tussendoor slingeren de Roffels hun muzikale klanken door de tent. De avond wordt opgevuld met optredens van v. Gerner. Hij speelt acoustisch, Metallica, ACDC, etc.

Kortom, het wordt een weekend bomvol sensatie, hier aan de ganzepanweg in Hoonhorst! Ook zijn wij te volgen op facebook: www.facebook.com/tuliefeest

Groeten namens de organisatie van t’Uliefeest
www.uliefeest.nl 
www.facebook.nl/uliefeest

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.