Home / archiefcentraal / hhc wint knap bij ijsselmeervogels

hhc wint knap bij ijsselmeervogels

HHC Hardenberg heeft vanmiddag een knappe overwinning geboekt op bezoek bij koploper IJsselmeervogels. Het werd 0-2 voor de bezoekers die daarmee de aansluiting bij de top hervonden hebben.

HHC speelde sterk vanmiddag op sportpark De Westmaat. Het liet bij vlagen uitstekend combinatiespel zien tegen IJsselmeervogels dat voorafgaand aan het duel nog de trotse koploper was van de zaterdag Topklasse.

In de eerste helft kwam HHC in de 36e minuut op voorsprong. Philip Ties opende de score namens de bezoekers uit Hardenberg. HHC bleef de betere in het duel en na een uur spelen verdubbelde Koos Werkman de score. Werkman kon een rebound binnenwerken nadat Jan Hooiveld het doel van IJsselmeervogels onder vuur nam.

IJsselmeervogels kon daar te weinig tegenover stellen tegen een sterk HHC en de bezoekers boekten zodoende een knappe maar verdiende 0-2 overwinning. HHC hervindt hiermee de aansluiting bovenin de Topklasse zaterdag waar maar liefst zeven ploegen binnen twee punten van elkaar staan. Volgende week staat er wederom een uitwedstrijd voor HHC op het programma. Dan gaat men op bezoek bij RVVH.

<blockquote class=”twitter-tweet” lang=”nl”><p lang=”nl” dir=”ltr”>90+2. Afgelopen! HHC Hardenberg houdt de reeks vol en wint opnieuw van <a href=”https://twitter.com/VVIJV”>@VVIJV</a>: 0-2! <a href=”https://twitter.com/hashtag/ijshhc?src=hash”>#ijshhc</a></p>&mdash; HHC Hardenberg (@HHCHardenberg) <a href=”https://twitter.com/HHCHardenberg/status/647785700079869952″>26 september 2015</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.