Home / archiefcentraal / herfstparty en oktoberfest in nieuwleusen

herfstparty en oktoberfest in nieuwleusen

Nieuwleusen maakt zich weer op voor een gezellig feestweekend. In het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 september verrijst op het Evenemententerrein dezelfde feesttent als met het Mid Feest in Mei. Op vrijdagavond wordt een gezellige Herfstparty georganiseerd en op zaterdagavond een groots Oktoberfest.

Een feest DJ Crew zorgt op de Herfstparty voor een onvergetelijke avond. Nederlandstalig, House, Top 40,dit alles in een verrassende mix. De Rooie Rinus DJ Crew maakt er één groot feest van. De Herfstparty is een feest voor een jong en oud en er is vergunning afgegeven tot 01.00 uur. Er is een Happy Hour van 21:00 uur tot 22:00 uur. Dit betekent: 2 pilsjes halen = 1 betalen.

Op zaterdagavond is de tent compleet ingericht in Oktoberfeststijl. Lange tafels, Bier mädchen in Dirndl pakjes, lederhosen, Duitse topartiesten, volop meezingers, braadworsten en natuurlijk pullen gevuld met liters bier. De ideale combinatie voor een geweldige avond. Vorig jaar een volle tent en ook dit jaar gaat de kaartverkoop weer hard. De Claudia Ansel Schneemann Show verzorgt een avondvullend programma, waarbij Claudia geassisteerd wordt door diverse artiesten van formaat.

Dit is onder andere de driekoppige formatie Tiroler Sound die op dit moment Nederland verovert als het om Bier- en Oktoberfesten gaat. Deze rasmuzikanten onderscheiden zich vanwege hun uitstekende zang en muzikale kwaliteiten. DJ Alfons der Almdudler draait talloze Duitse Schlagers en “Oktoberfest” muziek.

Kaarten voor het Oktoberfest kosten in de voorverkoop €10,00. Aan de kassa betaal je €15,00. In de voorverkoop kan je kaarten kopen bij Café Het Witte Peerd, The Read Shop Jaap Hilbrink en Klinge Tweewielers. De kaarten zijn ook telefonisch te reserveren bij Gebo Tours via 0529-481234.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.